Fixing odometer on rr - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-20-2008, 05:03 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 99
Fixing odometer on rr

Hello,

I was looking at purchasing this 03 6rr and the owner is telling me that the odometer is not working. It has been stuck for about 2k miles. What are the implications of buying a bike like this? What happens when your odo does not work? I know there is something that might go on your title that says odometer tampered with or something similar on carfax ... any ideas? I'm probably going to take it to the Honda dealership to get checked out IF i do decide to move forward How much of a fix would it be anyways? I'm lost here, I'll probably post it on CBR forums later ... thanks for your replies ..
dizzy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-21-2008, 04:02 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 99
Well dizzy,

I was thinking abou this last night, if I were you I would go take a look at it but I would be very cautious, I mean there are loads of bikes out there so why settle for one with a defect?? Good luck.
dizzy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome