Adding pics to my profile - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 03-08-2007, 10:50 AM Thread Starter
Newbie
 
Sway's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Durty Jerzey
Posts: 13
Adding pics to my profile

How do I go about adding pics to my profile? do they have to be non stock photos to be on this site?I'm in the process of adding a few things to my mistress this weekend but i noticed that most of the bikes have custom or aftermarket parts in the gallery page,so that's what made me think that your bike has to have work done to be on the site.
Sway is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 03-08-2007, 11:12 AM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
You can add what ever you want.. just choose the best catagory when uploading it. then a mod has to approve the pics.

I checked the que and there isn't anythign in there...




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 03-08-2007, 11:32 AM
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8,316
Quote:
Originally Posted by Sway View Post
How do I go about adding pics to my profile? do they have to be non stock photos to be on this site?I'm in the process of adding a few things to my mistress this weekend but i noticed that most of the bikes have custom or aftermarket parts in the gallery page,so that's what made me think that your bike has to have work done to be on the site.
naw... just click gallery then in the upper right click upload. then like Gman said... they have to be approved by a mod.


oh and it goes with out saying.... but I'm gonna say it anyways
ebbs15 is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 03-08-2007, 03:08 PM
 
saverok's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville,tn
Posts: 3,906
make sure the pics don't exceed the maxium memory size or they won't upload.

Quote:
They call me Mr. Saverok
Silence is golden: Duct tape is silver.
saverok is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 03-08-2007, 03:18 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Quote:
Originally Posted by saverok View Post
make sure the pics don't exceed the maxium memory size or they won't upload.
Yeah that always sucks!




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome