Help! Can't upload photos! - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:43 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Help! Can't upload photos!

When I try to upload photos to TWF I get the following error. I've checked the sizes and other limitations and am well within the limits.


/home/sites/twowheelforum/web/photopost/uploads/10095: Error creating directory (check permissions).

Please notify the System Administrator.


devilstonic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:44 PM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,162
Werd +1
Brizz is offline  
post #3 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:45 PM
 
saverok's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville,tn
Posts: 3,906
sounds like the place you are trying to upload from.

save them to your computer then try and upload them from there.
that should fix it.

Quote:
They call me Mr. Saverok
Silence is golden: Duct tape is silver.
saverok is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:46 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Quote:
Originally Posted by saverok View Post
sounds like the place you are trying to upload from.

save them to your computer then try and upload them from there.
that should fix it.
They are on my computer already.... That is where they are coming from. Tried it from photobucket too, but no luck.
devilstonic is offline  
post #5 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:48 PM
 
saverok's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville,tn
Posts: 3,906
Quote:
Originally Posted by devilstonic View Post
They are on my computer already.... That is where they are coming from. Tried it from photobucket too, but no luck.
you trying to upload them into the photo gallery?

Quote:
They call me Mr. Saverok
Silence is golden: Duct tape is silver.
saverok is offline  
post #6 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:48 PM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,162
Yeah its a glitch in the forum sofware...
Brizz is offline  
post #7 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:49 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Quote:
Originally Posted by saverok View Post
you trying to upload them into the photo gallery?
Yup!! I finally have some half nekkid pictures....of my bike and I can't upload them...oh well you guys missed out.
devilstonic is offline  
post #8 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:56 PM
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,152
Quote:
Originally Posted by devilstonic View Post
Yup!! I finally have some half nekkid pictures
Crazy250 is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:57 PM
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,181
YZFR61ST is offline  
post #10 of 22 (permalink) Old 04-30-2007, 06:58 PM
 
saverok's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville,tn
Posts: 3,906
Quote:
Originally Posted by devilstonic View Post
Yup!! I finally have some half nekkid pictures....of my bike and I can't upload them...oh well you guys missed out.
hmm...PM GM or Marko and see if they can't fix it for you.

Quote:
They call me Mr. Saverok
Silence is golden: Duct tape is silver.
saverok is offline  
post #11 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 05:52 AM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 24,016
Is the file size huge? If so try down sizing just a bit. And make sure you are uploading in to the right category. If you dont choose something from the drop down menu you might have problems.



marko138 is offline  
post #12 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 12:31 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Quote:
Originally Posted by marko138 View Post
Is the file size huge? If so try down sizing just a bit. And make sure you are uploading in to the right category. If you dont choose something from the drop down menu you might have problems.
I chose Yamaha as the category, and the pictures are only 150kb each. There were three of them. I tried to upload just one when I got the error message. All of the other fields had data in them as well.

Any other suggestions?
devilstonic is offline  
post #13 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 12:33 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 24,016
Quote:
Originally Posted by devilstonic View Post
I chose Yamaha as the category, and the pictures are only 150kb each. There were three of them. I tried to upload just one when I got the error message. All of the other fields had data in them as well.

Any other suggestions?
Try logging out of TWF and signing back on. Clearing your cookies sometimes helps too.



marko138 is offline  
post #14 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 12:39 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
It's workin now!! You rock!! Thanks for your help!
devilstonic is offline  
post #15 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 12:40 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 24,016
Quote:
Originally Posted by devilstonic View Post
It's workin now!! You rock!! Thanks for your help!




marko138 is offline  
post #16 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 02:03 PM
 
saverok's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: nashville,tn
Posts: 3,906
Quote:
Originally Posted by marko138 View Post
Clearing your cookies sometimes helps too.




but I like cookies....

Quote:
They call me Mr. Saverok
Silence is golden: Duct tape is silver.
saverok is offline  
post #17 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 02:34 PM
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,237
Nice bike.
fpzx10 is offline  
post #18 of 22 (permalink) Old 05-01-2007, 03:21 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Thank you!! She's my pride and joy!
devilstonic is offline  
post #19 of 22 (permalink) Old 05-02-2007, 12:07 AM
Banned
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11,673
Quote:
Originally Posted by saverok View Post




but I like cookies....
Then clearing them out shouldn't be a problem...
OneSickPsycho is offline  
post #20 of 22 (permalink) Old 05-02-2007, 04:47 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Logging out
Clearing your cookies & temp internet files
(both can be done from IE Options)

That is how you fix most gallery problems.

The gallery software is seprate software than the forum software. Sometimes it gets junked up.




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome