Shanman: HELP! - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 10:52 AM Thread Starter
TWF Board Of Directors

 
Trip's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Knoxville, TN
Posts: 11,484
Send a message via AIM to Trip
Shanman: HELP!

I keep getting 503 messages everytime I try to view a thread. If anyone else is getting this, they probably arent as patient as me to wait to be able to make your way into the site to be able to post, so it's pointless to ask if anyone else is having this problem. It's just this site that is doing it to me, other forums I post are fine.

Quote:
Service Temporarily Unavailable

The bwshare module will refuse your requests for the next 768 seconds.
You have made too many requests per second.
My wait time keeps getting larger as well. Stupid 503 messages.

2005 Honda CRF88RR - 2007 Honda CBR600RR
Trip is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 10:55 AM
TWF Board Of Directors
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 10,074
I was getting an error message that told me I was clicking to many times in 1 sec. and I would be locked out for a period of time. It eventually went away, but it did it multiple times and only on this site.
Rider is offline  
post #3 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:00 AM
Administrator
 
ShanMan14's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: FREE THE HOPS!
Posts: 10,104
Weird, no problems here. Anyone else?
ShanMan14 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:04 AM
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 9,790
I was geting error messages too. Everytime I hit new posts it would say I'd have to wait 273 seconds, and it kept going up each time I clicked it.
R1up0n1 is offline  
post #5 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:29 AM
TWF Champion
 
Phenix_Rider's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: SouthWest, PA
Posts: 3,230
Send a message via AIM to Phenix_Rider
I got the 503 error too. Happened a couple minutes ago when I tried to open a bunch of new threads in tabs.

Check This: Hot New Artist Sailing up the charts!

'07 Ninja 650R Candy Plasma Blue
Got Gear?

Quote:
Originally Posted by NONE_too_SOFT View Post
All riders take risks- what you wear usually reflects your respect for the bike and general knowledge of riding.
Phenix_Rider is offline  
post #6 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:35 AM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
Nope no problems here, I had issues last night from home using IE7 giving page could not be displayed errors, but that's cleared up.
devilstonic is offline  
post #7 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:37 AM
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4,688
I got the same message twice (503). Then I closed out my browser and re started the session. first time i had to wait 548 seconds, then 141. No problems since.
justpucky is offline  
post #8 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 11:42 AM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
No problems here.

Try clearing all the cookies and temp internet files... but I'm sure a guy like you Trip would have already tried this... it should go without saying.




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #9 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 12:14 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 9,233
I was gettin it here too, and each time I'd try again, it would increase the number of seconds I had to wait.
neebelung is offline  
post #10 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 12:34 PM
Knee Dragger
 
Join Date: Mar 2007
Location: Northern Kentucky
Posts: 343
I had it earlier I had the timer up to 1000 seconds.
oldman2007 is offline  
post #11 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 12:42 PM
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,152
yep I just got it too (for the first time). mine was 31 seconds.
Crazy250 is offline  
post #12 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 12:56 PM
Administrator
 
ShanMan14's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: FREE THE HOPS!
Posts: 10,104
The tech gurus have been dispatched to check it out.
ShanMan14 is offline  
post #13 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:16 PM
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 9,790
i just had it again a bit ago.

Service Temporarily Unavailable
The bwshare module will refuse your requests for the next 45 seconds.
You have made too many requests per second.
R1up0n1 is offline  
post #14 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:21 PM Thread Starter
TWF Board Of Directors

 
Trip's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Knoxville, TN
Posts: 11,484
Send a message via AIM to Trip
Still getting it bad, had to wait 1540 seconds to post this(update, I been trying to post this about 7 times now after 300s waits only to find it shot back up to 300s when I attempt to post, maybe I will have the change this number again because it won't go through). I tried logging off and logging back in via deleting cookies/history/files and restarted comp, had a 500s wait to be able to even log in for that one. That was fun.....

It looks to be an ip issue with a certain ip group all trying to access the site and clogging it up pretty much. I would proxy around it, but I don't really have the option on my work comp and the lockdowns it has on the network. Calling IT to change my ip for playtime isnt a good idea. May try another docking station at another desk in a second.

It's going to be hard for many people to respond to this problem because we are all in the same group and forcing the wait time up on each other everytime we even attempt to load TWF. It takes me at least 10 minutes to be even able to update this page....

Stupid bwshare module....

Well this is my last post for another hour or two....at least til I get home.

Well pictures are no longer loading now....

2005 Honda CRF88RR - 2007 Honda CBR600RR
Trip is offline  
post #15 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:22 PM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 24,016
Absolutely no issues from where I'm at.



marko138 is offline  
post #16 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:24 PM
TWF Board Of Directors
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 10,074
Quote:
Originally Posted by R1up0n1 View Post
i just had it again a bit ago.

Service Temporarily Unavailable
The bwshare module will refuse your requests for the next 45 seconds.
You have made too many requests per second.
I was having this same issue but it been working fine now for a while.
Rider is offline  
post #17 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:29 PM
Administrator
 
ShanMan14's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: FREE THE HOPS!
Posts: 10,104
Still no issues here.
ShanMan14 is offline  
post #18 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:36 PM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 390
I had the same thing, after three tries I saw that my lock out time was going up. I went out, smoked, came back and everything has been smooth. I pitty people who don't smoke. Keeps me sane.
Twain is offline  
post #19 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:38 PM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,058
I just had the issue crop up once, waited a few seconds and tried again. Haven't had an issue since. This was about 4 mins ago.
devilstonic is offline  
post #20 of 43 (permalink) Old 07-12-2007, 01:38 PM
 
Join Date: May 2007
Posts: 454
Quote:
Originally Posted by Rider View Post
I was getting an error message that told me I was clicking to many times in 1 sec. and I would be locked out for a period of time. It eventually went away, but it did it multiple times and only on this site.
Same here. I kept getting the message above and the seconds would go up every time I tried to get on the forums. Seems fine now though
bikergal is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome