Manage Attachments - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 11:17 AM Thread Starter
First 1000 Member
 
No Worries's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Denver, CO
Posts: 2,394
Manage Attachments

I always upload my jpeg photos into threads using the Manage Attachments Option. It didn't work for me yesterday or today. Is that down or am I messing up?
No Worries is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 12:01 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Did you click upload?

Did it give you any errors?




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 02:14 PM Thread Starter
First 1000 Member
 
No Worries's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Denver, CO
Posts: 2,394
"Upload of File Failed" is the error code. I've tried 200KB photos, 10KB photos, and photos I uploaded before. Couldn't get any to upload.
No Worries is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 04:22 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Could you before... say the last week?

Maybe a new problem with our server transfer...

Have you tried to log out, clear cookies, clear temp files, restart browser, log back in and try again????




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 05:58 PM
Banned
 
PlayfulGod's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dalton, Georgia
Posts: 9,569
Send a message via AIM to PlayfulGod Send a message via MSN to PlayfulGod
Quote:
Originally Posted by Gas Man View Post
Could you before... say the last week?

Maybe a new problem with our server transfer...

Have you tried to log out, clear cookies, clear temp files, restart browser, log back in and try again????
it could be issues from the transfer GM. If they continue try closing the board n try rebuilding the database.
PlayfulGod is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 08:00 PM Thread Starter
First 1000 Member
 
No Worries's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Denver, CO
Posts: 2,394
Quote:
Originally Posted by Gas Man View Post
Could you before... say the last week?

Maybe a new problem with our server transfer...

Have you tried to log out, clear cookies, clear temp files, restart browser, log back in and try again????
Last photo in a Manage Attachments Option was 10/31 for the contest. I logged out, cleared cookies and temp files, and logged back in, but it still won't upload. Maybe it doesn't recognize first thousand members?
No Worries is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 11-10-2007, 08:10 PM
Banned
 
PlayfulGod's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dalton, Georgia
Posts: 9,569
Send a message via AIM to PlayfulGod Send a message via MSN to PlayfulGod
fails for me too regardless of file size.
PlayfulGod is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 11-12-2007, 10:04 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916


sending to tech.




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 11-12-2007, 11:12 PM
Banned
 
PlayfulGod's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Dalton, Georgia
Posts: 9,569
Send a message via AIM to PlayfulGod Send a message via MSN to PlayfulGod
Quote:
Originally Posted by Gas Man View Post


sending to tech.
who is this tech?
PlayfulGod is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 11-13-2007, 11:15 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
I don't handle that so much as everyday ops and mod support... Shan takes care of dealing with the tech dept.




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 11-14-2007, 09:53 AM
Administrator
 
ShanMan14's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: FREE THE HOPS!
Posts: 10,104
Looking into it...
ShanMan14 is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 11-15-2007, 10:59 AM Thread Starter
First 1000 Member
 
No Worries's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Denver, CO
Posts: 2,394
Thanks Shan, it worked today. Maybe it was my computer, as I did a full virus and spyware scan last night.
No Worries is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome