still making a popping sound after i disabled the polution air pump.. - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-25-2012, 01:29 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 10
still making a popping sound after i disabled the polution air pump..

i did what all it said with the marble.circled the lines like it said and in the vacume line i took out the brass piece where the line went together and cut a nail and put it inside the two lines and clamped it back.it still has a little popping sound but not as bad is this normal after doing that.i have vance and hines pipes..
ramondrayr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome