Suzuki GS500 help - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 07-18-2007, 10:01 AM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 27
Suzuki GS500 help

Ok, took my bike in for first service at the local stealership the other day. $180 bucks to to scheduled maintenance, which I thought was a rip off beings it seemed like all they did was change the oil. The chain wasn't even lubed. first and last time I take it to them (end rant). Now my problem, it feels and sounds like they took my front tire off or something to change the oil filter. put it on the center stand and spun the front tire and the brake pad is rubbing on part of the rotor. Is it possible something is mis-aligned? I don't know if there is some minor adjustment that I can do to stop the rubbing. It just sounds like an out of balance wheel when slowing down (off the brakes), but no vibration.

1 more question, Is it normal to feel a vibration about 5500 rpm's from the motor? The bike only has 700 miles on it. Im used to 4-wheels, this is my first bike, and am a little particular on vibrations and weird noises. Sorry in advance for the book. Thanks in advance!
yjwhite91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 07-18-2007, 10:05 AM
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 707
WOW my first service on my Sv650 was only 98 bucks at zuk dealer here.
papapoi is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-18-2007, 01:57 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Just take it back.. make them fix the issues they created.




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-18-2007, 02:01 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 27
Thats what I am going to do next week If it's still doing it. Going to ride around Daytona this weekend with a few friends, so as long as it's not un-safe and just annoying, I think I can live with it for a few days. Just didn't know if anyong knew of some little adjustment.
yjwhite91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome