running rich after aftermarket exhaust - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-23-2009, 10:29 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
running rich after aftermarket exhaust

I have recently installed a mivv pipe on my 07 z1000 and it is running rich because i can smell the fuel. I do have a k&n filter installed also but my question is; is it ok to run a little rich so i dont have to fork out 300 dollars for a power commander?
07zed is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-01-2009, 05:02 AM
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 7
Hi 07zed, it is not a pipe problem, did you to your mechanic to check up your bike?
Mivv is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-01-2009, 10:09 AM
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 7
Hi 07zed, did you ask to your mechanic?
Mivv is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome