2001 CBR600f4i - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-25-2009, 09:14 AM Thread Starter
Learning To Post
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 0
2001 CBR600f4i

Got this f4i and I have done some minor repairs to it. Saturday when I plugged in the front fairing I heard the fuel pump whine to let me know it was on. Great I thought. Until after I got the repairs done and now all I hear is a click when turning the key to the ON position. No idea. I am no electrical expert that I would post up here and see if you guys can give me some help.
2001600f4i is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome