New Bike, New problems - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-26-2009, 03:09 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
New Bike, New problems

I recently bought a 98 FZR-600 that had been sitting for some time. It needs work, and I understand that because I got it at what I think was a good/cheap price. The chain has been off for some time because it needs replacing. Anyways... when I try to shift through the gears (when the bike is on/off) it will only go through 2 gears up/down and it isn't very smooth. Can this be because the transmission oil is bad? What could be the cause of this problem?

thanks
samz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome