New rider - 09 Ninja 250 engine problems. Help! - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-01-2009, 10:00 AM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
New rider - 09 Ninja 250 engine problems. Help!

Ever since I got the bike last September, it's been in and out of the shops with problems.

During the winter, I stored it. Every 3 days I'd start it and drive it around for about 5-10 mins.

Yesterday I took it out for a spin. Today I was going to drive it around but here's what happened, with the key in ignition:
Engine Oil Pressure light is on
Light in the fuel gauge is on (but the tank is at least 1/2 full)
Killswitch is not engaged.
Oil levels are ok through the sight glass
Neutral light won't come on.


I tried starting the bike with the automatic start, and with the choke, clutch everything. I don't know anything about engine repair (my dad never taught me before he passed away) so I only know how to ride. Help!
redhead_rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome