what did i do? - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-12-2011, 10:00 AM Thread Starter
Learning To Post
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
what did i do?

i disconnected the clutch cable from the cover plate and pulled the drive sprocket cover off of my bike. A '94 vf 750 honda magna. After changing my front sprocket i put the cover on and reconneced the clutch cable. but now the clutch will not engage. I tried removing the cover again and attempted to manualy engage the clutch by poking around with the shaft that the clutch cable moves.. (i am now guessing the lifter rod?) Did i screw the pooch? thank you in advance.. AJ
pickledherring is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome