shutting down - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-17-2007, 07:50 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 13
shutting down

My 05' gixxer 750 has been shutting off when i let it idle for a while or if i get on the throttle a little coming up to a light or stop.Don't know if it's fule related or what.Does anyone have any suggestions?

Last edited by Sway; 02-17-2007 at 08:01 PM.
Sway is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 02-18-2007, 01:57 PM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 533
My 1000 did something similar a while back. I had the dealer look at it and they said the idle was set too low. They tweeked the idle a bit and POOF! Problem went away. I'd look at that first.
Audiomechanic is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 02-18-2007, 04:36 PM
V-Twin Moddin
 
Gas Man's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: SE Michigan
Posts: 38,916
Yeah... try first to turn your idle up...




-Chris
aka Gas Man



Was: 2002 Kaw ZX-9R
IS:


is me till the
Gas Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome