Bandit 600 problem - TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-25-2012, 06:28 AM Thread Starter
Learning To Post
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Bandit 600 problem

Hello everyone,
I have problems with my bandit 600. When its cold weather or it stand for few hours the bike starts very very hard and cutting off.
Also after few minutes of warming when i add throttle its just cutting off, so i need to ride with choke about 10 minutes.

Recently i changed sparkplugs and engine oil.
Can this be problem with air filter? I also tried to start the bike without air filter, but nothing changed..
Also i can't set idle speed above 900rpm.

Today i also noticed that the bike work bad only in low rpm. 0-3000. At 3500 and more it works perfecrly fine.

video of my bike:
Please help, i'm lost.

Last edited by mw43al; 09-25-2012 at 06:32 AM.
mw43al is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-27-2012, 01:30 PM Thread Starter
Learning To Post
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Problem solved

Today i solved that problem. I just set pilot screws and now its working fine
mw43al is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TwoWheelForum: Motorcycle and Sportbike forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome